top of page

Kära medlem,


Vi vill tacka dig! Utan ditt engagemang hade vårt första år inte varit i närheten av så roligt. Vi vill också tacka för tålamod, stöd och deltagande i samband med våra events.


Tack vare er feedback och era önskemål, väljer vi nu att ta nästa steg i vår resa. Vi riktar om och riktar rätt! Fokus kommer fortsatt att ligga på att utveckla din karriär, men vi nöjer oss inte där. Vårt mål framöver är att se till att Du blir en av vår generations framtida ledare! Våra events, workshops och AWs kommer att kretsa kring hur vi, i Nätverket Garden, tillsammans kan forma framtidens ledarskap.


Men oroa dig inte! Vi kommer fortsatt utbyta kunskaper, erfarenheter och lärdomar mellan branscher, yrken och roller. Du som medlem kommer fortfarande få ta del av inspirerande events och workshops, men nu med ett tydligare tema: ledarskap. Detta genomsyrar även resterande delar av årets program, som du kan läsa mer om på hemsidan: https://lnkd.in/eRBSBVM.


Mer information kommer. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och börja måla upp bilden av dig själv i en ledarroll. Var befinner du dig någonstans?


Har du frågor eller funderingar kring ditt medlemskap? Tveka inte att höra av dig till kontakt@natverketgarden.se.


Nu kör vi!

/Ledningen, Nätverket Garden




Uppdaterat: 6 maj 2021

Utifrån medlemsfeedback efter utbildningsträffen 10/2 har vi förenklat vissa vyer i medlemsappen samt på hemsidan.


Använd vår medlemsapp för bästa upplevelse

För att göra registrering för events så enkel som möjligt har vi konsoliderat ledarskapsutbildningen in i eventkalendern. Du anmäler dig nu både till nätverksträffar, företagsevents samt utbildningstillfällen på ett och samma ställe. Du kan ladda ner vår app här.


Appen visar nu endast tre flikar: Events (kalender med datum, tid och plats/länk till zoom), nyheter (ny information, förändringar, eller tekniska uppdateringar) samt bli medlem (där du köper ditt medlemskap för tillgång till årets events).


Playkanalen

Vi vill se till att du som medlem inte missar någonting om du inte har möjlighet att delta på ett event live. Därför kan nu alla medlemmar med aktiva medlemskap (även de som har prövoperiod) ta del av tidigare events på vår Playkanal.


Skräpposten

Vi är medvetna om att vår kommunikation ibland hamnar i skräpposten. Detta har och göra med spamfilter och är svårt att komma runt. Om du vill vara säker på att du får all kommunikation är det bra om du markerar detta mail som ej spam. All information som går ut i mail kommer också finnas i appen under fliken ”Nyheter”.


Vi önskar dig en trevlig vecka och ser fram emot att ses på årets första företagsevent den 23:e februari!

Vill du lära dig mer om dina personliga drivkrafter samt få en större självinsikt? Eller höra från dagens näringslivsexperter om hur de ser på ledarskap och få en handlingsplan för hur du kan nå dina mål som ledare?


En av de sakerna vi i Nätverket Garden är mest stolta över är att kunna erbjuda dig, som medlem, en helt unik och skräddarsydd utbildning i ledarskap. I samarbete med Holmér Management International har vi skapat ett certifierat program som ger dig viktig kunskap och goda erfarenheter att skriva med på ditt CV. I programmet kommer du få lära dig om allt från självinsikt och mål till hur dagens ledare och toppchefer ser på ämnet.


Passa på! Det första utbildningstillfället drar igång onsdag den 10/2 kl 18.00 och sträcker sig från februari till diplomeringscermoni i juni. En gång i månaden hålls en online-föreläsning där du lyssnar in, deltar i gruppdiskussioner och får uppgifter att lösa. Du kan ansluta till utbildningen även om du missat ett tillfälle!



bottom of page