mån 21 juni | https://us06web.zoom.us/j/86177472081

ATT LEDA AFFÄRSUTVECKLING

För att leda affärsutveckling, behöver du först och främst förstå affären på en övergripande nivå. Du behöver kunna skapa ett helikopterperspektiv och få en övergripande bild av hur affärens olika delar samspelar för att skapa lönsamhet – och var "gapen" finns, som behöver åtgärdas.
Anmälan öppnar juni 2021
ATT LEDA AFFÄRSUTVECKLING

Tid och plats

21 juni 18:00
https://us06web.zoom.us/j/86177472081

Om evenemanget

Att leda affärsutveckling

För att leda affärsutveckling, behöver du först och främst förstå affären på en övergripande nivå. Du behöver kunna ha  ett helikopterperspektiv och få en övergripande bild av hur affärens olika delar samspelar för att skapa lönsamhet – och var "gapen" finns, som behöver åtgärdas.

Under kvällen får vi lära oss ett enkelt verktyg som skapar just detta helikopterperspektiv. Vi får även ta del av talarens personliga bästa tips för att utveckla ett gott affärsmannaskap och ledarskap.

Kvällens talare:

Lena Dahlbom är specialist inom person- och företagsdata för marknadsföringändamål.  Hon har en 25-årig sälj- och ledarerfarenhet och har bland annat varit med och byggt ett företag från 5 till 100 anställda. Lena har startat, drivit och sålt ett eget framgångsrikt bolag, och har haft flera styrelseuppdrag och har arbetat aktivt med chef- och ledarutveckling samt teambuilding under många år. Lena är certifierad coach med NLP-inriktning.  Sina erfarenheter använder hon även sedan ett antal år tillbaka, i sitt uppdrag som lärare i marknadsföring på IHM och föreläsare i diverse sammanhang.

Dela detta evenemang