top of page

VI HJÄLPER ER ATTRAHERA, REKRYTERA OCH UTVECKLA ERA FRAMTIDA LEDARE

Vi hjälper våra partners att hitta sina nästa unga ledartalanger och framtidssäkra sin organisation genom att förbereda, matcha och utveckla drivna unga med organisationer som vill investera i morgondagens ledare.

ATTRAHERA

Vi möjliggör för er att kostnadseffektivt synas mot unga talanger varje år. Ställ ut, träffa och lär känna morgondagens ledare och förstå vad de söker och hur ni positionerar er för att attrahera dem på bästa sätt.

REKRYTERA

Genom vårt samarbete med Adecco Professionals

Vi matchar unga talanger mot företag som vill ge dem deras start i karriären. Våra kandidater har förberetts med ledarskapsutveckling under studierna och vi kan genom tester och urvalsprocesser identifiera era nästa stjärnor.

UTVECKLA

Kompetensutveckling är centralt både för att attrahera och behålla unga medarbetare. Vi erbjuder därför flera forum för ledarskapsutveckling och nätverkande efter anställning.

Fästpunkt 1
Key Speaker_edited.jpg

BLI PARTNER MED OSS

Som partner bidrar ni inte bara till social hållbarhet och en mer kompetent ny generation ledare, ni blir också direkta möjliggörare för hundratals unga med ledarambitioner.

EMPLOYER BRANDING

Attrahera och utveckla era framtida ledare.

STÄRKT VARUMÄRKE

Positionera er som en nytänkande aktör kopplat till ledarskapsutveckling och social hållbarhet.

REKRYTERING

Matchas mot unga talanger med ledarambitioner. 

KOMPETENSUTVECKLING OCH RETENTION

Investera i era medarbetares engagemang och utveckling genom kostnadseffektiv ledarskapsutveckling och innovativa forum.

PARTNER BILD.PNG

VILL NI VARA MED OCH STÖTTA NÄSTA GENERATIONS LEDARE?

Key Speaker_edited.jpg
Key Speaker_edited.jpg

ATTRAHERA

SYNS MOT UNGA TALANGER

Genom vårt nära samarbete med Chalmers tekniska högskola och Handelshögskolan i Göteborg kan vi erbjuda exponering, annonsering och direktkontakt med tusentals studenter.
 

Bygg ert varumärke mot framtidens ledare och positionera ert företag för en långsiktig kompetensförsörjning av unga talanger. Syns mot och lär känna morgondagens ledare innan någon annan.

skolor.PNG
Möte personal

REKRYTERA FRAMTIDA LEDARE

Vi hjälper er framtidssäkra er organisation med unga talanger genom vår partner Adecco Professionals.
 

Medarbetarmöte

REKRYTERA

Key Speaker_edited.jpg

BEHÅLL UNGA TALANGER

Våra kandidater brinner för kompetensutveckling. Därför stöttar vi dem efter matchning med att utveckla sitt ledarskap genom kontinuerligt utbyte med experter och likasinnade. Allt för att långsiktigt förbereda dem för ledarrollen hos er.

Vi kan erbjuda fortsatt tillgång till våra kompetensutvecklande forum, unika mentorskapsprogram med erfarna ledare och sammanhang för reflektion, diskussion, utveckling

och nätverkande med andra ledartalanger.

bottom of page