TRÄFFA LIKASINNADE

OCH INSPIRERAS AV FÖRETAGSLEDARE

Vi kombinerar internt nätverkande med kompetensutveckling från näringslivsexperter och attraktiva företag. För att minska smittspridningen av covid-19 anordnas events i en digital miljö med ett personligt avtryck. Läs mer om vårt program nedan.

STÄRK DITT PERSONLIGA NÄTVERK OCH KNYT KONTAKTER

På våra interna nätverksträffar är fokus att lära av varandra och tillsammans utforska och utveckla våra karriärer. Vi diskuterar utmaningar och inspirerar varandra till nya tillvägagångssätt och lösningar. Interna nätverksträffar har både formella och informella värden. Formellt erbjuds kompetensutveckling och workshops i syfte att fördjupa kunskaper och ge nya perspektiv på relevanta frågor. Informellt skapas relationer som spänner över branscher, yrken och karriärer.

 

Nätverk .../ en av de viktigaste faktorerna för din karriär. 

(Tidningen Chef, 2016)

EXKLUSIVA FÖRELÄSNINGAR AV FÖRETAGSLEDARE OCH EXPERTER 

På våra företagsträffar får du tillgång till exklusiva föreläsningar av attraktiva organisationer för att lära av näringslivets ledare och experter. Fokus är också nätverkande för att knyta kontakter och inspireras till möjliga karriärvägar. 

”Informella nätverk och kontakter det vanligaste sättet för företag att rekrytera personal i Sverige” (Jusek, 2019).

CERTIFIERAD LEDARSKAPSKURS I SJÄLVLEDARSKAP

Kostnadsfri utbildning i Självledarskap från Holmér Management International (med tidigare kunder som AstraZeneca, BMW, IBM, Handelsbanken m.fl.). För bättre insikt i personlig motivation och för stärkt förmåga att leda andra.

FÖRETAGSPARTNERS 2021

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

EN INTRODUKTION AV ÅRETS PROGRAM