top of page

Förenklad vy i appen.

Uppdaterat: 6 maj 2021

Utifrån medlemsfeedback efter utbildningsträffen 10/2 har vi förenklat vissa vyer i medlemsappen samt på hemsidan.


Använd vår medlemsapp för bästa upplevelse

För att göra registrering för events så enkel som möjligt har vi konsoliderat ledarskapsutbildningen in i eventkalendern. Du anmäler dig nu både till nätverksträffar, företagsevents samt utbildningstillfällen på ett och samma ställe. Du kan ladda ner vår app här.


Appen visar nu endast tre flikar: Events (kalender med datum, tid och plats/länk till zoom), nyheter (ny information, förändringar, eller tekniska uppdateringar) samt bli medlem (där du köper ditt medlemskap för tillgång till årets events).


Playkanalen

Vi vill se till att du som medlem inte missar någonting om du inte har möjlighet att delta på ett event live. Därför kan nu alla medlemmar med aktiva medlemskap (även de som har prövoperiod) ta del av tidigare events på vår Playkanal.


Skräpposten

Vi är medvetna om att vår kommunikation ibland hamnar i skräpposten. Detta har och göra med spamfilter och är svårt att komma runt. Om du vill vara säker på att du får all kommunikation är det bra om du markerar detta mail som ej spam. All information som går ut i mail kommer också finnas i appen under fliken ”Nyheter”.


Vi önskar dig en trevlig vecka och ser fram emot att ses på årets första företagsevent den 23:e februari!