top of page

NÄTVERKET UTVECKLAS!

Kära medlem,


Vi vill tacka dig! Utan ditt engagemang hade vårt första år inte varit i närheten av så roligt. Vi vill också tacka för tålamod, stöd och deltagande i samband med våra events.


Tack vare er feedback och era önskemål, väljer vi nu att ta nästa steg i vår resa. Vi riktar om och riktar rätt! Fokus kommer fortsatt att ligga på att utveckla din karriär, men vi nöjer oss inte där. Vårt mål framöver är att se till att Du blir en av vår generations framtida ledare! Våra events, workshops och AWs kommer att kretsa kring hur vi, i Nätverket Garden, tillsammans kan forma framtidens ledarskap.


Men oroa dig inte! Vi kommer fortsatt utbyta kunskaper, erfarenheter och lärdomar mellan branscher, yrken och roller. Du som medlem kommer fortfarande få ta del av inspirerande events och workshops, men nu med ett tydligare tema: ledarskap. Detta genomsyrar även resterande delar av årets program, som du kan läsa mer om på hemsidan: https://lnkd.in/eRBSBVM.


Mer information kommer. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och börja måla upp bilden av dig själv i en ledarroll. Var befinner du dig någonstans?


Har du frågor eller funderingar kring ditt medlemskap? Tveka inte att höra av dig till kontakt@natverketgarden.se.


Nu kör vi!

/Ledningen, Nätverket Garden
12 visningar0 kommentarer