top of page

VI VÄXER TILL STORSTADEN!

Det är nu officiellt att Nätverket Garden startas upp i Stockholm med Jakob Stenfelt som Regionansvarig under 2021. Jakob kommer tillsammans med ett fantastiskt team uppgjort av Kristijan Jordanov, Julia Robertsson och Sanne Pedersen se till att även Stockholmarna får möjlighet att växa tillsammans under nästa år. Utifrån ett liknande personligt program kommer medlemmar i Nätverket Garden Öst få tillgång till:


Personliga och prestigelösa nätverksträffar med likasinnade Young Professionals. För ett stärkt kontaktnät i karriären och en utökat vänskapskrets i livet.


Företagsevent och kompetensutveckling. Skräddarsydda träffar av spännande företag för att framtidssäkra sin kompetens och bygga relationer med potentiella arbetsgivare.


Certifierad ledarskapskurs. Kostnadsfri utbildning i Självledarskap från Holmer Management International (med tidigare kunder som AstraZeneca, BMW, IBM, Handelsbanken m.fl.). För bättre insikt i personlig motivation och för stärkt förmåga att leda andra.


"Ett ytterligare nätverk i Stockholm kommer inte bara att skapa förutsättningar för fler unga att utvecklas utan också att stärka vår relation till svenskt näringsliv. Vi är otroligt entusiastiska för möjligheten att på en större skala ge dagens talanger bättre förutsättningar att bli morgondagens nyckelpersoner." Max Lidgard, Grundare till Nätverket Garden.


För frågor kring medlemskap eller förfrågningar i egenskap av arbetsgivare, varmt välkommen att kontakta Jakob Stenfelt.


60 visningar0 kommentarer
</